Overslaan en naar de inhoud gaan

Workshops

Vindt jouw kind het leuk om creatief bezig te zijn? Hij/zij is van harte welkom bij mijn workshops tijdens de zomervakantie!

Deze creatieve workshops voor kinderen vanaf 6 jaar zullen plaatsvinden op maandag-, woensdag- en zaterdagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur in mijn atelier (gevestigd in de oude basisschool De Zevensprong, Heezerweg 347, Eindhoven).

De kinderen krijgen allerlei verschillende opdrachten en leren werken met bepaalde technieken en gereedschappen. Er is veel vrijheid voor eigen creativiteit. Ik zorg voor iets te drinken en een koekje. De kinderen mogen uiteraard hun werk na afloop mee naar huis nemen, zodat ze er thuis de blits mee kunnen maken!

De workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Kosten zijn €17,50 per keer. Heb je de smaak te pakken, dan kun je ook een strippenkaart kopen van 6 workshops voor €90 (€15 per keer). Deze prijs is inclusief het gebruik van gereedschappen, materialen en versnaperingen. 

Schrijf je hier in, er zijn slechts 12 plaatsen per workshop!

Fantasiedier naar aanleiding van het boek "Slaapkamernachtdieren" van Loes Riphagen Voor meer voorbeelden klik op de foto